Wednesday, July 27, 2011

Buah-buahan tempatan

Finally, today dpt mkn durian n rambutan :D lame dah mengidam nk mkn durian ni, tp x kesampaian tau huhuhuhu :P Ni pon mama blk dr Perlis hr ni and mama beli durian and rambutan :D tp seblum mkn sendiri punya durian, i mkn skit durian kt umah my uncle (Ayah)... blk umah  melantak lg durian n rambutan huhuhuhu :D best2.. now mcm dah panas skit lar kan. mcm ssh nk tido plak hahhahah xpe janji dpt mkn durian :)

Erm nk cite gk last Saturday, g IKEA ade sale smpy 24hb July. mule2 g sane mcm xnk beli ape tp dah jd lain plak. tgk tu murah, tgk ni murah so amik la ape yg patut :D xde la beli byk sgt just yg plg puas ati dpt beli carpet & small table for my laptop (ni plg puas ati just RM29). yg lain ade beli blanket and tmpt letak pinggan. puas ati gk la g ikea... nnt ade sale korg g lar rugi x pegi :D

Ok la tu jer la for today nnt ade cite best cite lg ok :) nah tgk ler pic2 for todaynyer story :D

brg2 yg di beli kt IKEA :D

My table in progress...

Dah siap psg :)

Finally my durian :) yummy yummy...

Rambutan... ok lar so so :D

3 comments:

juez said...

laaa if i taw..i suh u amik buah kat rumah sbb hr tu mmg sgt byk! huhu kalo nak suh i hantar..mmg xla..dahla durian kan!wohohoho durian is di larang sama skali naik ke kereta huhuhuhu...:P

jelesnya byk btol brg dia beli huhuhuu...

Ira Azeera said...

durian dilarang naik kereta? hahhaha funny..

putdianas said...

hahhahhaha my favourite ok durian. next time ade durian pgl jer i, komfem dtg :P hahahha